EN

Izjava za javnost

ZA TAKOJŠNJO OBJAVO

 

CircleTime - popolnoma drugačen koledar

 

Ljubljana - 4. maj 2022

 

iOS aplikacija, vrtljiv krožni koledar CircleTime, se vrača s svojevrstnim krožnim prikazom, s katerim celostno obravnava naravne cikle in pojave - letne čase, solsticije ter ekvinokcije, dolžino dneva, čas vidnosti in delež osvetljenosti lune ter vremensko napoved v mesečnem, tedenskem in dnevnem prikazu.

 

V samodejno izmenjajoči se dnevni ter očem prijazni nočni temi je koledar svojevrstna izbira za vse, ki vidijo svet izven standardnih okvirjev!

 

CircleTime deluje na vseh Apple telefonih in tablicah z naloženim sistemom iOS 15 ali novejšim in ne potrebuje registracije z uporabniškim računom. Nahaja se v trgovini App Store na naslovu https://apps.apple.com/app/id535887902. Brezplačni preizkus aplikacije traja 7 dni, po tem času bo za polno verzijo na voljo mesečna ali letna naročnina, ki jo lahko prekinete kadarkoli.

 

Več informacij o tem edinstvenem koledarju je na voljo na spletni strani www.newroundcalendar.com ter na App Store strani aplikacije.

 

Aplikacija, ki je v svoji najnovejši verziji deležna korenite prenove, je produkt lastne ideje studia Galilea, d.o.o.

 

“Ne glede na to ali ste pustolovec, ki rad odkriva svet ali poslovnež, ki žonglira z obsežnimi projekti, CircleTime bo pridobitev za vse, ki želijo izkoristiti svoj čas najbolj optimalno,” so besede razvijalcev iz razvojnega studia Galilea.

 

 

Dodatne informacije so dosegljive na spletni strani https://www.newroundcalendar.com/press-kit-slo.html

 

###

 

Kontakt:

Dejan Durini

Galilea, razvojni studio, d.o.o.

Email: studio@galilea.si

Tel: +38640162969

 

CircleTime icon:

Get graphics: